FRI FRAKT ÖVER 500kr - SNABBA LEVERANSER - FRIA RETURER

cover image

Hundförarvästar

En hundförarväst är slitstark och har många rymliga fickor. Dessutom gör den dig tydligt synlig i skogen.

Kategorier
  Filter
  7991999

  Hundförarväst

  Vad är viktigt med en hundförarväst för jakt?

  1. Synlighet - En jaktväst för hundförare måste vara i någon form av varselfärg så att du är väl synlig för dina jaktkamrater i skogen.
  2. Slitstyrka - en väst för hundförare måste vara slitstark och hålla för att både gå genom snår och taggbuskar men också stå emot lite regn och väta.
  3. Passform - En hundförarväst måste också ha en bra passform så den är bekväm att använda och inte sitter för tight eller hindrar din rörlighet. En fördel är om den går att öppna upp både för ventilation och för att kunna utöka storleken om du vill ha en extra tjock tröja eller jacka under när det till exempel är vinter.
  4. Fickor/Förvaring - vattenflaska, koppel, GPS, mobil, bilnycklar, handskar ja det finns väldigt många saker du gärna vill ha med dig i skogen. En hundförarväst med många smarta fickor för all typ av förvaring är ett klart plus.


  Är Chevaliers hundförarväst vattentät?

  Tyget på Chase hundförarväst är vattentätt. Sömmarna är inte tejpade så regnar det väldigt mycket kan det komma in vatten via sömmarna, men tyget står emot väta bra.