FRI FRAKT ÖVER 500kr - SNABBA LEVERANSER - FRIA RETURER

Jaktkläder till barn

Jaktkläder till barn

Chevaliers utbud av jaktkläder till barn är noga utvalt för att vara av bästa kvalitet och även till till att de unga jägarna kan klä sig med stil och funktion.

Vad kännetecknar jaktkläder för barn?

Intresset för jakt börjar inte sällan med att barnen följer med sina föräldrar, far- eller morföräldrar ut på jakt. Då upptäcker de snabbt spänningen och närheten till naturen och djuren. Intresset för jakt, djur, natur och friluftsliv ökar för varje år bland barn och unga. Vi vill därför säkerställa att alla barn får en härlig upplevelse i naturen oavsett säsong och väder. Därför har vi skapat en kollektion med jaktkläder för barn och unga. Där ingår:

  • Jaktbyxor Vi har tagit fram en riktigt skön och välsittande barnbyxa för jakt och friluftsliv. Den är vindtät och har elastisk midja för bästa komfort. Benfickor är ett måste på ett par bra byxor till barn - det är sen gammalt.
  • Jaktskjorta Självklart vill man ha en bekväm jaktskjorta, gärna en som ser likadan ut som pappas eller morfars - det har vi fixat! Och den är stretchig och skön också.
  • Jaktjacka  - Här har vi tänkt i en tvåstegsraket. Dels behöver man en skön fleecejacka till barn som kan användas både som mellanlager när detär kallt och året runt som en härligt jacka. Sen har vi fyllt på med en vadderad barnväst i vindtätt och vattentätt tyg som både fungerar toppenbra tillsammans med Fleecejackan till barn men också kan fungera fint direkt över en skjorta när vädret är lite mildare. Så en smart kombo är en vadderad barnväst i kombination med en varm och skön barnfleecejacka. Denna kombon gör att du slipper frysa och istället njuter av jaktupplevelsen i fulla drag.

Hur sköter man om barnens jaktkläder?

Samma regler gäller som för jaktkläder till vuxna, det är bra att bara vädra om plaggen inte blivit smutsiga och att annars tvätta skonsamt. Följ tvättråden i plagget.