FRI FRAKT ÖVER 500kr - SNABBA LEVERANSER - FRIA RETURER

cover image

Skalset till dam

Skalset till dam är vindtäta och vattentäta med en feminin passform. Skalställ till tjej är utmärkta att kombinera med olika mellanlager för optimal anpassning till väder och temperatur.

Skalset anpassade till dam

Många kvinnor är hund- och hästintresserade och/eller jägare och älskar att vistas utomhus i naturen större delen av året. Så vi är många som uppskattar funktionella skalställ till dam anpassade både till en feminin passform och till alla typer av väder. Genom lager-på-lager-principen så kan du snabbt anpassa din klädsel både efter väderlek och efter vilken aktivitet du ska göra. Ett bra skalställ är det yttersta lagret du använder för att klä dig efter denna princip. sen fyller du på med olika mellanlager för att reglera din kroppstemperatur efter väderförhållandena.

Vad är en feminin passform

Kvinnor har i vissa fall andra proprtioner än män detta har vi tagit hänsyn till när vi skapat skalset till damer. Det kan till exempel vara höfternas bredd i förhållande till midjan. I vissa fall behöve osck fissa funktioner eller fickor göras nättare eller placeras lite annorlunda för att de ska bli bekväma och funktionella på ett damset jämfört med ett herrplagg.

Funktionallitet

  • Vindtäta och vattentäta
  • God andningsförmång
  • Anpassad passform och funktioner till en feminin passform
  • Väldesignade