FRI FRAKT ÖVER 500kr - FRIA RETURER - BLIXTSNABBA LEVERANSER

Fleece

Fleece

Fleece är ett fantastiskt material som är både slitstarkt och varmt. Det isolerar kroppens värme och transporterar bort fukt från huden. Chevalier har olika varianter av fleecekläder och har också fleece som foder i vissa jackor.

Fleecekläder är mycket omtyckta av jägare, fiskare och andra som vistas mycket och länge utomhus. Fleece är ett otroligt användbart och allsidigt material som finns i grövre och lättare kvaliteter.

Chevaliers kläder i fleece har testats länge på fältet av både jägare och hundförare som hjälpt oss att utveckla våra kläder i fleece till perfektion. Det är med sin kvalitet och passform som gjort våra kläder mycket omtyckta och pålitliga följeslagare på vandring och i skog och mark.

Kan man använda fleeceplagg som mellanlager?

Fleecekläder funkar utomordentligt bra som mellanlager under den kallare delen av året. De isolerar kroppen så att du håller värmen samtidigt som det transporterar bort fukt från huden så du håller dig lagom tempererad. Använd de som ett lager två med en funktions T-shirt som lager ett och en skaljacka ytterst.

Populära filtreringar