FRI FRAKT ÖVER 500kr - SNABBA LEVERANSER - FRIA RETURER

Fleecetröjor

Fleecetröjor

En högpresterande fleecetröja är en utmärkt grundsten i garderoben som ger både värme och bekvämlighet. Fleecetröjor är robusta och tåliga samtidigt som de effektivt transporterar bort fukt från huden.

Värmande Fleecetröjor

Vad är en fleecetröja?

En fleecetröja är en tröja tillverkad av ett speciellt tygmaterial som kallas fleece. Fleece är ett material med polyester i basen som sedan kan blandas med till exempel ull eller elastan för olika funktioner. Fleecetröjor är kända för sin mjukhet och varma egenskaper. Dessa tröjor är vanligtvis lätta och bekväma att bära samtidigt som de erbjuder en god isolering för att hålla dig varm. Ena sidan på fleecematerialet är oftast ruggad vilket gör att den isolerar och värmer.

Hur ska en bra fleecetröja vara?

En bra fleecetröja bör ha

  • Bra isoleringsförmåga för att hålla dig varm när vind och väder är kyligt
  • Bra andningsbarhet så att fukt och svett kan avdunsta och du känner dig varm och torr.
  • Bra slitstyrka så att du kan använda din fleecetröja under lång tid utan att den förlorar sin form eller funktion.
  • Bra kvalitet och funktioner som till exempel Tvåvägsdragkedja för enkel ventilation, Fickor som går att stänga med dragkedja eller högre krage för att värma nacken mot kallt vinddrag.

Är fleecetröjor varma?

Ja, fleecetröjor är varma. Fleece är ett material som har en god isoleringsförmåga och hjälper till att behålla kroppsvärmen. Det är därför fleecetröjor är populära för utomhusaktiviteter och som mellanlager under kallare väderförhållanden.

När använder man en fleecetröja?

Fleecetröjor kan användas vid många olika tillfällen och aktiviteter. De är riktigt bra för alla utomhusaktiviteter såsom vandring, jakt, fiske, skidåkning, och andra fritidsaktiviteter där extra värme och rörelsefrihet behövs. En fleecetröja kan också vara ett bra alternativ för vardagsbruk under svalare dagar.

Vilken typ av fleecetröja är bra för jakt?

För jakt rekommenderas en funktionell fleecetröja som är tyst och i en del fall kamouflerande. Välj en fleecetröja i en färg som matchar jaktomgivningen och som har praktiska detaljer som fickor för förvaring av utrustning. Det är också viktigt att tröjan erbjuder tillräcklig värme och komfort under jakten.

Varför är Fleecetröjor så populära?

Fleecetröjor värmer gott och är både slitstarka och snygga, därför ett mycket användbart och populärt klädesplagg. Tröjor i Fleece är hållbara och har ofta fickor och funktioner som passar för en rad utomhusaktiviteter som jakt, hundträning och vandring. En fleecetröja är mjuk och varm och passar alla med en aktiv livsstil. Chevalier tillverkar funktionella fleecetröjor för jakt och utomhusaktiviteter som har utmärkt passform, är bekväma och dessutom stilfullt designade.

Kan jag ha en fleecetröja som ett mellanlager på vintern?

Absolut! Fleecetröjor passar utmärk som mellanlager. Då håller du dig varm och kan lätt reglera temperaturen om du behöver springa eller skifta mellan mer stillasittande och mer rörliga aktiviteter.