FRI FRAKT ÖVER 500kr - SNABBA LEVERANSER - FRIA RETURER

cover image

Stickade tröjor

Sköna stickade tröjor att ha över en skjorta eller t-shirt. Blir också sköna som ett extra värmande lager när det är lite kallare. Stickade tröjor passar både för jakt och fritid.

Värmande ulltröjor

En varm och go stickad tröja är ett riktigt mångsidigt och härligt plagg för alla som gillar vara ute i skog och mark. Vi vurmar lite extra för våra ulltröjor eftersom vi menar att ylletröjor är tillverkade av ett fantastiskt material. Vi brukar kalla ull för naturens egen high-techfiber. Den har en unik förmåga att reglera temperaturen. Den håller dig varm en kall vinterdag, men har även en svalkande förmåga när de är varmt vilket gör den till ett användbart material även på sommaren. De fantastiska med ullfibern är att den till och med håller dig varm när den är lite blöt.

Vi använder ull i flera olika produkter och användningsområden. Alltifrån yttermaterialet i vissa jaktställ till sockor och accessoarer. Vi arbetar i nära samarbete med våra materialleverantörer för att säkerställa djurens välfärd. När vi använder merinoull använder vi bara mulesing-fri ull, alltså från merinofår som inte blivit utsatta för smärtsamma ingrepp för att förebygga angrepp från fluglarver. Vi har även stickade tröjor och bomullsgarn som självklart också är högkvalitativt och slitstarkt.