FRI FRAKT ÖVER 500kr - SNABBA LEVERANSER - FRIA RETURER

Jaktskjortor för herr

Jaktskjortor för herr

Jaktskjorta till herrar för alla olika typer av jakt oavsett jaktform, säsong och dina egna önskemål. Chevaliers jaktskjortor är alltid testade på fältet av jägare och mycket omtyckta av viltmästare och andra som jagar mycket.

Jaktskjorta till herr

En jaktskjorta till herr kommer alltid kunna matcha din övriga klädsel oavsett aktivitet. Jaktskjortor ska vara bekväma och gärna lite extra rympliga så du kan ha stor rörelsefrihet.

Kan man ha en skjorta på jakt?

Ja, om du väljer en skjorta som är anpassad för att ge rörelsefrihett så är en jaktskjorta ett bekvämt alternativ till jakten. Många gillar att bära skjortor i flanell eller mjuka bomullstyger till skogsjakten.

Till fågeljakten är det många som vill vara lite stiligare klädda och då passar en skjorta med stor rörelsefrihet i bomull eller ull perfekt. Chevalier har utvecklat en egen passform, Shooting Fit, som passar perfekt för jakt, skytter och annan aktivitet mer stor rörlighet. Dessa skjortor har extra mycket rörelsefrihet och med extra längd i både ärmar och body för ett bekvämt jägarliv. Kombinera gärna med en slips och kanske en bekväm skjutväst.