FRI FRAKT ÖVER 500kr - SNABBA LEVERANSER - FRIA RETURER

Vindjackor

Vindjackor

Få saker kan kyla ner dig så snabbt som en riktigt isande vind. Därför är det bra med en högkvalitativ och funktionell vindjacka för att hålla sig varm.

Vindjackor

Få saker kan kyla ner dig så snabbt som en riktigt kall vind. Du har säkert varit med att om du varit utomhus, kanske på jakt, promenad eller tränat hundarna och helt plötsligt börjar det blåsa upp rejält. Vinden kyler snabbt ner kroppen om du inte har bra och funktionella kläder på dig.

En vindjacka är en typ av jacka som är speciellt framtagen för att stå emot kraftig blåst och ofta också regn. Vindjackor är ett omtyckt plagg av jägare, hundförare och de flesta som vistas mycket i naturen. Chevalier har ett brett sortiment av vindjackor för både herrar och damer.

En riktigt bra vindjacka håller dig varm när det blåser och har en hög ventilationsförmåga. En vindjacka är ofta slitstark för att kunna hålla användaren väl temererad trots hårda vindförhållanden. En vindjacka kan också klassificeras som en skaljacka eller en softshelljacka och en vindjacka kan vara mer än bara vindmotståndig, den kan även vara vattenavvisande eller vadderad.

En vindjacka är ett perfekt plagg att bära som ett yttre lager i olika typer av väderlek och temperatur. Är det kallare kompletterar du med lager på lager under din vindjacka. Är det riktigt varmt har många vindjackor bra ventilationsmöjligheter. En vindjacka är ett funktionsplagg som har ibland fler funktioner än att stå emot vind. Exempelvis kan vissa vindjackor också skydda mot lättare eller tyngre nederbörd. För oss på Chevalier är det viktigt att våra Vindjackor kombinerar bra funktion med stil och snygg design.

Söker man en jacka för jakt på fjäll eller i utsatt och krävande miljö är det klokt att investera i en jacka som är utrustad med detaljer som tejpade sömmar, ventilationsdragkedjor, gore-tex och justerbar huva/ midja. En sådan typ av vindjacka garanterar att du inte blir kall eller blöt även under lite mer extrema väderförhållanden.