FRI FRAKT ÖVER 500kr - SNABBA LEVERANSER - FRIA RETURER

Varma jackor

Varma jackor

Bland Chevaliers varma jackor hittar du allt från lätt vadderade jackor som passar bra för vår och höst, till riktigt varma jackor som står pall för en bister vinterdag. Snyggt designade och med många smarta funktioner.

Varm jaktjacka

Detta är jackor som passar dig som vill vara utomhus även när klimatet är lite bistrare. Varma höst och vinterjackor som passar ett aktivt jakt- och friluftsliv måste vara funktionella och ha många smarta detaljer. Chevaliers vadderade jackor för jakt och utomhusaktiviteter är väldesignade med en grym passform. Dessutom är de försedda med många smarta funktioner och finesser som gör livet utomhus enklare.

Hur mycket vaddering ska en varm jacka ha?

Generellt säger man att en vaddering på 50-100 g/m2 räcker för kyliga vår och höstdagar. Har man en vaddering på 100-200 g/m2 då håller du dig varm även de kallaste vinterdagar.

Vad gör att en jacka är varm?

Förutom en kraftig vaddering kan man också säkerställa att den varma jackan är tillräckligt lång. En längre jacka bevarar värmen bättre. Man kan också se till att jackan är vindtät så att blåsten inte kyler ner och vattentät så att den står emot olika former av nederbörd. Det är också bra att se till att en varm jacka har huva och en bra passform så att den passar just din kroppsform.