FRI FRAKT ÖVER 500kr - SNABBA LEVERANSER - FRIA RETURER

cover image

Vattentäta Byxor

Chevaliers vattentäta byxor med högpresterande material och precision i varje söm är perfekta för att hålla dig torr och bekväm under alla väderförhållanden.

Vattentäta Byxor

Hur är vattentäta byxor konstruerade? 

Våra vattentäta byxor är konstruerade med avancerade material och teknologier såsom vattentäta membran och tejpade sömmar. Detta skapar en barriär mot regn och fukt, håller dig torr och bekväm under alla väderförhållanden.

Kan man ha en vattentät byxa på vintern?

Absolut, våra vattentäta byxor är utformade för att skydda dig mot regn, snö och kyla. Vi har både vadderade och ovadderade vattentäta byxor. Och genom att klä dig enligt lager på lager metoden så håller du dig varm även med ett par tunnare vattentäta bysor.


Vad är vattenpelare?

Vattenpelare är ett mått på hur väl ett tyg kan motstå vatteninträngning. Alla våra vattentäta byxor byxor har en mycket bra vattenpelare. Tillsammans med en vattentät konstruktion såsom tepade sömmar så säkerställer du därmed att du håller dig torr även under intensiva regnskurar.


Hur mäts andningsförmågan?

Andningsförmågan mäts i gram vattenånga per kvadratmeter under 24 timmar (g/m²/24h). Detta mått visar hur effektivt materialet släpper ut fukt från insidan, vilket är avgörande för att hålla dig bekväm och torr även om du är rörlig och blir varm under dagen.


Hur tvättar jag en vattentät byxa?

Följ alltid de specifika tvättråden som medföljer byxorna. Generellt sett rekommenderas att använda ett milt tvättmedel. Använd inte sköljmedel eller blekmedel. Torktumla eller stryk på låg värme för att bevara materialets vattentäta egenskaper.


Kan jag använda vattentäta byxor för alla olika utomhusaktiviteter?

Våra vattentäta byxor är utformade för mångsidig användning, inklusive jakt, vandring, fiske och andra friluftsaktiviteter. De erbjuder pålitligt skydd mot väder och vind under olika förhållanden.


Kan jag bära vattentäta byxor över andra kläder?

Ja, många av våra modeller är designade med tillräckligt med utrymme för att bäras över andra kläder. Det ger dig möjlighet att anpassa din klädsel efter skiftande väderförhållanden utan att kompromissa med komfort eller stil.

Upptäck vårt sortiment av vattentäta byxor och ge dig själv skydd och komfort i alla väderförhållanden!