FRI FRAKT ÖVER 500kr - SNABBA LEVERANSER - FRIA RETURER

cover image

Regnbyxor

Vatten och vindtäta regnbyxor för herr och dam, perfekta för jakt, fiske eller vandringen. Chevalier har funktionella regnbyxor för vuxna som håller dig varm och torr i ur och skur.

Filter
5991699

Regnbyxor för jägare

Ett par riktigt bra regnbyxor ska skydda dig från både vind och vatten, de ska sitta bekvämt och ha smarta funktioner. Vi ställer höga krav på våra regnbyxor och har alltid svetsade eller tejpade sömmar på våra vattentäta plagg så att inget vatten kan tränga sig igenom. Våra regnbyxor är slitstarka och lätta vilket gör det enkelt att packa med dem i ryggsäcken. 

Vad utmärker våra regnbyxor?

  • Vattentäta
  • Vindtäta
  • Slitstarka och funtionella
  • Konstruerade för rörelse och aktivitet
  • Elastisk midja

Hur ska regnbyxorna sitta?

Regnbyxor kan du använda till jakten, fisket, vandringen eller när du är ute och leker med barnen. Viktigast är att regnbyxan håller dig torr. Det är också viktigt att regnbyxan andas bra och är lätta att ta på sig, regnet kommer ofta oplanerat och då vill du fort få på dig dina regnkläder. Våra regnbyxor är smidiga och rörliga att ha på sig, är man aktiv vill man inte att det ska ta emot någonstans. Därför är våra regnbyxor elastiska i midjan, har förböjda knän och reglerbara benslut - allt för att de ska sitta så bekvämt som möjligt och inte låta regnet hindra dig från att vara ute i naturen.