FRI FRAKT ÖVER 500kr - SNABBA LEVERANSER - FRIA RETURER

-Regnkläder för jakt

-Regnkläder för jakt

Regnställ utformade för ett aktivt liv i naturen. Funktionella och slitstarka regnkläder som andas för vuxen. Regnkläder för jakt, regnställ för vandring eller till vardags på skogspromenaden. Chevalier har ett fint sortiment vattentäta jaktkläder för regn så att inte vädret hindrar dig från en dag ute i naturen.

Regnkläder för jakt och en aktiv livsstil

Låt inte regnet hindra dig från att vara ute i naturen. Riktigt bra regnkläder ska självklart skydda dig från vatten och vind med de ska även sitta skönt och ha smarta funktioner. Chevalier har tagit fram regnställ utformade för jakt och vandring men fungerar såklart lika bra till skogspromenaden eller till vardags. Vi ställer mycket höga krav på våra regnkläder för herr och dam och har alltid tejpade eller svetsade sömmar på våra vattentäta plagg. Våra regnkläder är enkla att packa ner i väskan eller ta på vid jaktpasset vilket är en viktig egenskap för jaktkläder och vandringskläder, regnet kan komma plötsligt och då vill du fort få på dig ditt regnställ. 

Hur tar man hand om sina regnkläder?

För att din regnkläder ska hålla så länge som möjligt, tänk på att: 

  • Inte utsätta plagget för soljjus
  • Torka inte i värme
  • Se till att plagget är torrt innan du stoppar undan det
  • Vänd plagget ut och in efter tvätt så torkar det fortare 

Hur väljer man rätt regnkläder?

Det är viktigt att regnkläder för jakt är rörliga och smidiga att ha på sig, är man aktiv vill man inte att det ska ta emot någonstans. Därför är Chevaliers regnkläder elastiska i midjan, har förböjda knän, reglerbara ben- och ärmslut, stretchtyg och reglerbara huvor. Regnkläder designade av jägare för jägare och passar lika bra till jakt och fiske som till vandring och skogspromenad.