FÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 31/1 2022 | FRI FRAKT ÖVER 500 | BLIXTSNABBA LEVERANSER | FRIA RETURER

Hem / tavling

Vinn Exklusiv jakt i svenska fjällen!

Man beställer inte vädret i vildmarken, man lever med det!

Mattias Westerlund

Har du alltid drömt om en spännande och exklusiv jakt i svenska fjällen? Nu har du möjlighet att vinna en sådan!

Tillsammans med Mattias Westerlund och Hundskolan Vision i Arjeplog kommer vinnaren i vår tävling få vara med om oförglömliga dagar med jakt över stående fågelhund i Lapplands skog eller fjällvärld. Tid på året och väderlek styr valet av jaktmark, skog eller fjäll!

Såhär tävlar du:

1) Skicka bild på ditt bästa jaktminne till ask@chevalier.se

2) Tagga samma bild på Instagram med #huntingwithstyle och #chevaliersweden

3) Gå med i vårt nyhetsbrev längst ner på sidan. Tävlingen pågår till 30/11 2021. Vinnaren presenteras på chevaliersweden instagram

Tävlande måste vara över 18 år och vid vinsttillfället ha tillämpliga licenser, försäkringar, jaktkort och examen för jakt. Vinnaren lottas fram bland alla som sänt in bilder på sina jaktminnen till ask@chevalier.se och i övrigt följt tävlingsreglerna. Vinnaren presenteras i december på chevaliersweden instagram I vinsten ingår Mat och logi under två dagar och en natt för en person. En exklusiv jakt över stående fågelhund för en person, i skog eller på fjäll, guidad av Mattias Westerlund. Transporter under jakten. Datum för vinstjakten beslutas om i samråd med Mattias Westerlund, som äger rätt att ställa in jakten om överenskommelse med vinnaren om lämpligt datum ej kan nås.

Resa till och från jakten i Arjeplog beställs och betalas av vinnaren. Eventuella kostnader i samband med av eller ombokning betalas av vinnaren.

Vinnaren ska betala alla försäkringar, skatter och utgifter oavsett om det angivits särskilt i beskrivningen av priset eller inte.

Vinsten är personlig och får inte säljas eller ges bort till någon annan person. Inget kontant alternativ kan erbjudas. Vi har rätt att byta ut priset mot något annat med jämförbart värde. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnaren godkänner att varken Chevalier eller Mattias Westerlund har något ansvar för personskada och/eller annan skada, stöld eller förlust som inträffat i samband med tävlingen eller uttaget/genomförandet av vinsten. Detta innebär bl.a. att vi inte har något ansvar gentemot Vinnaren om resa blir inställd eller försenad, eller om priset i övrigt inte uppfyller förväntningarna. Vinnaren ger, genom att deltaga i tävlingen, Chevalier en oåterkallelig, global, evig, royaltyfri licens att använda det inskickade materialet liksom material skapat på plats vid uttag av vinsten såsom vi finner lämpligt.

Alla deltagares personuppgifter kommer behandlas enligt vår privacy policy som finns här. Vinnaren presenteras på chevaliersweden instagram