FRI FRAKT ÖVER 500kr - SNABBA LEVERANSER - FRIA RETURER

Regnställ

Regnställ

Regnställ som är vindtäta och vattentäta när du är ute på jakt, vandring eller till vardags. Regnkläder för vuxen som andas. Funktionella och vattentäta jaktkläder som inte låter vädret hindra dig från en dag ute i naturen.

Regnställ för jakt och vandring

Våra regnställ låter inte regnet hindra dig från att vara ute i naturen. Ett bra regnställ ska självklart skydda dig från vatten och vind med det ska också sitta skönt och ha smarta funktioner som underlättar på jakten eller vandringen. Chevalier har tagit fram regnbyxor och regnjackor utformade för jakt och vandring men fungerar såklart lika bra till skogspromenaden eller till vardags. Vi ställer mycket höga krav på våra regnkläder för herr och dam och har alltid tejpade eller svetsade sömmar på våra vattentäta plagg. Regnkläderna är enkla att packa ner i väskan eller ta på vid jaktpasset vilket är en viktig egenskap för jaktkläder och vandringskläder, regnet kan komma plötsligt och då vill du fort få på dig ditt regnställ. 

Hur väljer man rätt regnställ?

Det är viktigt med ett rörligt och smidigt regnställ när man är ute i naturen på jakt eller vandring. Då vill man inte att det ska ta emot någonstans. Därför är våra regnbyxor elastiska i midjan, har förböjda knän och reglerbara benslut. Regnjackorna har reglerbara och ärmslut, stretchtyg och reglerbara huvor. Regnkläder designade av jägare för jägare och passar lika bra till jakt och fiske som till vandring och skogspromenad.

Hur tar man hand om sitt regnställ?

För att ditt regnställ ska hålla så länge som möjligt, tänk på att: 

  • Inte utsätta regnkläderna för solljus
  • Torka inte regnkläderna i värme
  • Se till att regnstället är torrt innan du stoppar undan det
  • Vänd regnkläderna ut och in efter tvätt för att de ska torka snabbare