FRI FRAKT ÖVER 500kr - SNABBA LEVERANSER - FRIA RETURER

Orange fleecejackor

Orange fleecejackor

En varm och bekväm orange fleecejacka är ett riktigt bra basplagg i jägargarderoben. En orange fleecetröja är väl synlig i skogen och håller dig varm samtidigt som fukt transporteras bort från huden.

Orange Fleecejackor:

En Fleecejacka är ett mycket användbart plagg passar både som mellanlager och för sig själv.

Varför har man en orange fleece på jakt?

På jakt i skogen behöver du vara tydligt synlig för dina jaktkamrater och andra jägare men du vill gärna vara osynlig för de djur som du jagar och som har sämre färgseende än du själv. Jägare använder därför varselfärg som orange under jakten.

Med en orange Fleece jacka har du ett plagg som kan vara det high-vis inslag du behöver för jakten men också det värmande extraplagget du kan sätta på dig på pass i tornet.

En orange fllecetröja är både mjuk, varm och slitstark. Den kan vara utrustad med olika fickor och funktioner som passar för både Jakt, hundträning, vandring, fiske, fågelskådning, camping ja när som helst du vill vistas mycket och länge utomhus.

Chevaliers orange fleece jackets har självklart testats länge på fältet av både jägare, fiskare, och hundförare som hjälpt oss att utveckla våra plagg till perfektion.