FRI FRAKT ÖVER 500kr - BLIXTSNABBA LEVERANSER - FRIA RETURER

Varma byxor

Varma byxor

Ett par riktigt varma, kraftigt vadderade byxor, behövs för att vara ute en längre tid i bistert vinterklimat. Vi kan lova dig att Chevaliers varma och fodrade jaktbyxor blir dina bästa vänner i vinter - du kommer inte behöva frysa.

Varma byxor till vintern

Vinterbyxor för dig som gillar jakt och ett aktivt friluftsliv måste vara funktionella och ha många smarta anpassade detaljer. Chevaliers vadderade byxor för jakt och outdoor är både väldesignade och har en grym passform. De har ofta många smarta funktioner och finesser som gör livet utomhus fantastiskt mycket enklare.

Hur tjock vaddering ska ett par varma byxor ha?

Vadderingen kan vara av olika material och olika tyngd för att göra dina fodrade vinter byxor precis så varma som du vill ha dem. Ska du sitta på pass en längre tid och i snålblåst då behövs ett par kraftigt vadderade byxor och ska du jaga eller vandra i fjällen under vintern så behövs ett par rirkitg varma vinterbyxor. Om byxorna här en vadering på upp till 100 g/m2 håller de dig gott och väl varm under kalla vår och höstdagar. Om vadderingen är på över 100 g/m2 blir du varm och go även om det är en riktigt svinkall vinterdag.

Om du har vadderade byxor som ett lager två mellan ett yttre lager och underkläderna så kan du på ett smart sätt klä dig efter lager på lager principen och hålla dig mycket varm med även tunna ytterskal.

Chevaliers fodrade vinterbyxor är testade i hårda förhållanden av flera proffesionella användare och på så sätt har de hjälpt oss utveckla alla våra varma vinter byxor till perfektion.