FRI FRAKT ÖVER 500kr - SNABBA LEVERANSER - FRIA RETURER

cover image

Friluftsbyxor

Slitstarka och snygga friluftsbyxor med många genomtänkta detaljer. Chevalier har ett stort sortiment av outdoor byxor för ett aktivt friluftsliv. Lika bra på vandring eller fiske som i trädgården.

Ett par riktigt bra friluftsbyxor ska vara slitstarka och hållbara, de ska sitta bekvämt och ha smarta funktioner. Vi ställer alltid mycket höga kvalitetskrav på våra fritids- och outdoorbyxor. De har alltid en väl genomarbetat passform anpassad för att du ska kunna vara i rörelse i olika typer av klimat och alltid känna dig både snyggt och bekvämt klädd.

Vad utmärker våra byxor?

  • Slitstarka och funktionella
  • Hög kvalitet på allt från material till hantverk
  • Genomarbetad passform
  • Konstruerade för rörelse och aktivitet

Kan jag ha friluftsbyxor på vintern?

Du kan mycket väl använda våra friluftsbyxor året om. I kallare väderlek kombinerar du outdoorbyxorna med ett eller flera bra mellanlager. Vill du se till att hålla dig torr om det kommer mycket regn eller snö så ska du välja några av våra vattentäta friluftsbyxor.

 

Kan man vandra i Chevaliers fritidsbyxor?

Ett par bra vandringsbyxor kännetecknas av att de är slitstarka, bekväma och har bra ventilationsmöjligheter. Med bekväma menar vi att de ska ha god passform och bra funktioner. Flera av Chevaliers friluftsbyxor uppfyller alla dessa krav och går utmärkt att vandra i. Vill du ha vattentäta vandringsbyxor är det viktigt att de har god andningsförmåga vilket vi har sett till att våra fritidsbyxor har.