Fri frakt vid köp över 1000kr - Fria returer

or
 • Hem
 • Herr
 • Byxor
 • Vattentätt
 • Dog Handler Chevalite Pant

Produktbeskrivning

Dog Handler Chevalite Pant är ett par tekniska hundförarbyxor som kommer hålla dig torr i alla lägen. Detta tack vare vårt vind- och vattentäta Chevalite-membran som laminerats direkt mot yttertyget. Foder på insidan i mesh för optimal ventilation. Byxan har sidofickor samt stora benfickor med tyst och snabbstängande magnetlås, varav den ena med utanpåliggande ficka med dragkedja och den andra med ett öljetterat hål för smidig frammatning av snitselband, vid exempelvis eftersök. Dog Handler Chevalite Pant har ett förhöjt ryggslut och en elastisk midja med hällor samt knappar för hängslen. Stretch baktill och förböjda knän ger dig maximal rörelsefrihet. Benventilation på lårens utsidor med en smart konstruktion som hindrar vatten från att rinna in. Benavslut med dragsko och dragkedja för enkel justering. En hake längst ned på byxbenet gör det möjligt att fästa byxan i kängorna för att undvika eventuella glipor. Komplettera gärna med våra hängslen.

Specifikationer

 • Detaljfunktioner
  Bakficka med dragkedja, Hällor för bälte i midjan, Elastiskt benslut, Bälgfickor fram, Jeansknapp i midjan, Förböjda knän, Förhöjd rygg, Ventilationsdragkedja längs utsidan av låret, Genomgående YKK-dragkedjor
 • Jaktform
  Drevjakt (Klövvilt), Drevjakt (Småvilt), Hundförare, Skog

Dog Handler Chevalite Pant

Article No. 3972G_60

Det här är förmodligen vår bästa byxa hittills för er hundförare. Sydd i slit- och rivstarkt material och med alla tänkbara detaljer för dig som ställer lite högre krav på din jaktklädsel.

3 999 kr
I lager

Relaterade Produkter

3971G_60-1
Dog Handler Chevalite CoatGreen
4 999 kr